Vleesbrok hond Lime Tree Brox

Lime Tree Brox

"Wij begrijpen wat jouw hond nodig heeft. De natuurlijke en verantwoorde zuivere grondstoffen waarvan we weten dat ze positief bijdragen aan de vitaliteit van jouw hond, komen samen in onze brokken. Gebaseerd op de filosofie dat een goede gezondheid begint bij gezonde darmen! De unieke formule van Lime Tree Brox is speciaal hiervoor ontwikkeld" 

Uit liefde voor jouw hond!

Wij begrijpen wat jouw hond nodig heeft. De natuurlijke en verantwoorde zuivere grondstoffen waarvan we weten dat ze positief bijdragen aan de vitaliteit van jouw hond, komen samen in onze brokken. Gebaseerd op de filosofie dat een goede gezondheid begint bij gezonde darmen! De unieke formule van Lime Tree Brox is speciaal hiervoor ontwikkeld.


Een gezonde natuurlijke voeding, geheel aangepast aan wat jouw hond nodig heeft. Als uitgangspunt is vlees gebruikt want een hond is een Carnivoor en zijn maag-darmstelsel is aangepast aan het verteren van vlees. Daarom is dat ook de basis van onze brok. We hoeven natuurlijk niet te melden dat de brok hierdoor ook erg smakelijk is en zelfs de moeilijke eters dit bevalt! 


Naast deze gezonde basis is de hondenvoeding van Lime Tree Brox uniek! Het bevat namelijk Aleurone.  Aleurone zit in de kern van de graan en is een speciaal ingrediënt. Naast dat het bijdraagt aan een betere fysieke conditie en de totale vitaliteit bevordert, zorgt het voor een verbeterd immuunsysteem en herstelt het de darmflora. 

Meer weten over Aleurone? Klik hier


Pre-biotica geeft structuur aan de voeding en ervoor zorgt dat de slechte bacteriën in de hondendarm zich niet goed kunnen vermeerderen waardoor de goede bacteriën zo de overhand krijgen. Hierdoor ontstaat een goede darmcultuur. En dat is de basis voor een gezonde fitte hond vol energie!

Ideaal voor honden met een gevoelig maag-darmstelsel of die last hebben van stress-diarree.


Als koolhydratenbron wordt ontsloten bruine rijst, ontsloten haver en ontsloten mais gebruikt. Door het ontsluiten van deze grondstoffen wordt de vertering hiervan vergemakkelijkt wat zorgt voor een betere spijsvertering en opneembaarheid. 


Waarom haver?

Haver valt onder de oergranen en is glutenarm, rijk aan vitaminen en mineralen. Specifiek voor haver is dat het langzaam maar volledig verteerd wordt door de beta-glucanen.  

Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel op constant niveau en heeft uw hond een langer verzadigingsgevoel. 


Zeewier draagt bij aan een goede spijsvertering, mooie vacht en soepele spieren.


Schotse zalmolie bevat essentiële vetzuren die onmisbaar zijn voor het immuunsysyteem. Daarnaast is het een weldaad voor huid en vacht.


Door het toevoegen van Brandnetel, Peterselie en Cranberrie worden de belangrijke organen zoals de lever, nieren en blaas ondersteund. De zuiverende en licht anti-bacteriële werking van deze kruiden zorgen voor een algehele verbetering van het immuunsysteem van de hond.


Lime Tree Brox bevat natuurlijk geen chemische kleur-geur-en smaakstoffen en alleen maar natuurlijke anti-oxidanten en conserveringsmiddelen. Zo weet je dat wat je geeft niet alleen heerlijk maar ook eerlijk is! De kracht van de natuur gecombineerd met de allerbeste ingrediënten omdat jouw hond het waard is!

 

Op basis van vlees

Vleesmeel wat overeenkomt met meer als 60% vers vlees

Aleurone

Ontstekingsremmend, anti-bacteriele werking

Prebiotica

Voor een goede darmwerking en darmonderhoud. Verminderd diarree.

Zeewier

Voor een goede spijsvertering en soepele spieren

 Schotse Zalmolie

Zichtbare verbetering van huid en vacht

Ontsloten granen

Voor een makkelijke vertering van de koolhydraten

Bruine rijst, Haver en Mais

Zuivere ontsloten granen voor goede energie

Peterselie, Brandnetel en Cranberries 

Ondersteunende werking op blaas, lever en nieren.

Zuivere grondstoffen

 Geen GMO's

Geschikt voor honden met:

Gevoelig maag-darmstelsel

Door het weglaten van hele tarwegranen en het toevoegen van gepattendeerde en klinisch bewezen Aleurone en prebiotica is deze voeding zeer geschikt voor honden met klachten zoals diarree, spugen en windjes laten. Het zorgt voor een evenwichtige darmflora. Lees hier meer over pre- en probiotica's.


Constante verharing, doffe vachten

Wanneer een hond constant verhaard of de vacht droog en dof is ,  betekend dat meestal dat er met de vertering ook iets niet goed gaat. Aan de buitenkant zie je dan dat er aan de binnenkant iets niet goed gaat. Een teken  aan de wand dus. 

Zalmolie en Zeewier in onze brokken zorgen naast alle andere ingrediënten voor een extra mooie glanzende vacht waardoor doffe en droge vachten verleden tijd zijn..


Jeuk, huidproblemen

Jeuk en huidproblemen kunnen veroorzaakt worden door voeders en snacks die voor honden niet goed zijn. Denk hierbij aan tarwegranen, kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen of een kunstmatige conserveringsmiddel. Een hond kan deze stoffen niet goed verwerken waardoor deze klachten kunnen ontstaan. De zalmolie en Omega-3 olie zorgen voor een goede gezonde huid waardoor huidproblemen zich weer kunnen herstellen.


Honden waarvan de baasjes alleen het allerbeste willen

Als hondenbaas wil je natuurlijk het allerbeste voor je hond, ook wanneer je hond ( nog) geen klachten heeft.

Voorkomen is immers nog beter als genezen! 

Met de voeding van Lime Tree Brox geef je je hond dat wat  nodig is voor een goede en gezonde binnen- en buitenkant!  


Lime Tree Brox de basis voor een gezonde hond!