Huid of vachtproblemen hond LILA LOVES IT

Huid of vachtproblemen bij je hond?

LILA LOVES IT voor een vitale hond met gezonde huid en vacht!

Direct jeukstillend

Hersteld de kapotte huid

Lost oorproblemen op

Voor een optimale spijsvertering

Verbetering van het bewegings-apparaat

This is your simple USP!

Bevat o.a. Aloƫ Vera, Lavendel, Micro-Zilver en Hyaluronzuur, Calendula


Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen

Natuurlijk & Biologisch

Honden die wij al hielpen:

Loekie

Meerdere keren was het baasje van Loekie al met haar naar de dierenarts geweest, maar wanneer de behandeling stopte werd de nare wond weer erger. Monique stelde een behandelplan op en na een week was het resultaat al verbluffend!

Joep

De baasjes van Joep zaten letterlijk met hun handen in het haar. Joep haarde verschrikkelijk en bij de lichste aanraking viel het haar al uit. Monique wist direct dat het probleem aan 'de binnenkant' van de hond zat en inmiddels heeft Joep z'n mooie vacht weer terug.

LILA-LOVES-IT

Een gezonde hond die goed in zijn vel zit, is uiteindelijk wat we als hondenliefhebbers willen. Toch komt het regelmatig voor dat honden kampen met problemen aan de huid en vacht.

De verzorgende en therapeutische producten van LILA LOVES IT bieden dan uitkomst.

De producten worden met passie, toewijding en gevoel in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. Daarbij wordt de kracht van de natuur gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontdekkingen op veterinair gebied. Ons doel: het welzijn van uw hond! 

Zuiver, natuurlijk en biologisch

De oorsprong van de LILA LOVES IT producten liggen in de natuurlijke en biologische teelt. Dit zorgt voor eerlijke producten die zuiver van aard zijn. Door de kracht van de natuur te gebruiken ontstaan producten die tal van klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen!

Gezondheidsproblemen bij uw hond?

We helpen uw hond van zijn/haar vervelende problemen af.